Fontos tudnivalók


Kérem olvassa el figyelmesen

Berendezések helyzetének változtatása

Kollégáink az építményben lévő bútorokat, berendezéseket nem mozgatják, ezzel lőzve meg az esetleges sérüléseket, károkat.

Ablak tisztítás

Az ablakok belső és külső felületein található szennyeződések eltávolítása. Amennyiben a megrendelő nem jelzi előre, a redőnyöket és párkányokat nem áll módunkban tisztítani. Helyszíni kérés esetén a plusz munkát felszámítjuk.

Festés, felújítás utáni takarítás

Ezen szolgáltatásunk megrendelésénél a járólapon, csempén, parkettán, ablak/ablakkereten a felújítás során keletkezett szennyeződések szakszerű eltávolítása értendő. Ha ezt nem jelezte előre, a kollágáink a helyszínen külön kérdére elvégzik a feladatot plusz térítési díj ellenében.

Nagytakarítás

A nagytakarítás tartalmazza a bútorok portalanítását, ápolószerrel történő kezelését, konyhai gépek külső tisztítátást, pókhálók eltávolítását, fürdőszobák, illemhelyek tisztítását, porszívózást, felmosást.

Szakemberek utáni takarítás

A munkát csak abban az esetben áll módunkban elvállalni és megkezdeni, ha a felújítást, munkát végző "mester" már nem tartózkodik ott. Ellenkező esetben kollégáink a megérkezés után távoznak és a kiszállási díjat a megrendelőnek ki kell fizetnie.

Pipere takarítás

Az épületen belül átfogó, mindenre kiterjedő, alapos, teljes körű takarítás. A bútorok és konyhai eszközök külső-belső takarítása, képkeretek, konnektorok, kapcsolók, csillárok, radiátorok portalanítása. Ha a konyhai takarítás során szeretné, hogy tűzhelye és hűtőszekrénye belsőleg is tiszta legyen, előző nap kérjük áramtalanítani és kipakolni.

Technikai rész

Megrendelőnknek gondoskodnia kell a lakásba, házba való bejutásról, áramról, vízről és a megbeszélt időben történő takarítás átvételéről. Ha ezek hiányában nem valósul meg a takarítás vagy késedelmesen kerül elvégzésre a kiszállási díjat, késedelmi díjat ebben az esetben a megrendelőnek ki kell fizetnie.

Reklamáció

A takarítás végeztével a helyszínen Ön átveszi munkánkat, távozásunk után reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ha az átadás közben észlel hiányosságot, azt azonnal pótoljuk.